به گزارش مشرق به نقل از خبر، وبلاگ رسمی گوگل نوشت:
1. از گذرواژه (رمز عبور) Gmail خود در سایتهای دیگر استفاده مجدد نکنید. استفاده مجدد از گذرواژه مهمترین عامل در به خطرافتادن حسابهای افراد است.
2. با بررسی تنظیمات «باز ارسال» و «فیلترها» در حساب خود مطمئن شوید که در حال حاضر حسابتان به خطر نیفتاده باشد. روی «ساختن یک فیلتر جدید» و سپس «نمایش فیلترهای موجود» کلیک کنید. مطمئن شوید که هیچ چیز مشکوکی مانند آدرس ایمیلی که آن را نمیشناسید وجود ندارد. سپس «باز ارسال و POP/IMAP» را کلیک کنید. مطمئن شوید که همه آدرسهای ایمیل لیست شده در آنجا را میشناسید.
3. مطمئن شوید که اطلاعات بازیابی حسابتان را ارائه کرده باشید. این برای مواقعی است که دیگر نمیتوانید به حساب خود دسترسی پیدا کنید. آدرس ایمیل دوم و سؤال امنیتی خود را بهروزرسانی کنید، و یک شماره تلفن همراه را برای بازیابی حساب از طریق پیامک ارائه کنید. بهویژه مراقب امنیت آدرس ایمیل دوم خود باشید چراکه از این آدرس برای بازنشانی گذرواژههای شما استفاده میشود. هکرها در گذشته حسابهای Gmail را با دستیابی به حسابهای دوم به مخاطره میانداختند. از آدرس ایمیل دومی که توسط یک شرکت میزبان غیرقابلاطمینان ارایه میشود استفاده نکنید.
4. پس از استفاده از رایانههای عمومی و هر وقت که دیگر نیازی به استفاده از حساب Google خود ندارید، در گوشه سمت راست بالای صفحه از سیستم خارج شوید.
5. اگر ورود مشکوکی به حسابتان دیده شود، Gmail به شما هشدارخواهد داد. اما خودتان هم میتوانید با مشاهده جزئیات فعالیت حساب در پایین صفحه Gmail خود این مورد را بررسی کنید.
و در آخر اگر حساب شما به خطر افتاد اما همچنان میتوانید به آن وارد شوید، باید گذرواژه و سؤال امنیتی خود را فورا تغییر دهید. اگر دیگر نمیتوانید به حساب خود وارد شوید، فرم بازیابی حساب را در مرکز راهنمای حسابهای Google جستجو کرده و ارسال کنید. به طور پیشفرض، Gmail از یک اتصال HTTPS امن استفاده میکند که به محافظت از ارتباطات شما در مقابل چشمان کنجکاو کمک میکند.